Als verzamelaar ben ik altijd op zoek

Help jij me mee?

Als verzamelaar ben ik altijd op zoek naar meer informatie over mijn camera’s en specifieke aanwinsten voor het vergroten van mijn collectie. Op dit moment ben ik vooral gericht op het uitbreiden van mijn verzameling Nederlandse camera’s. Mijn uitgangspunt hierbij is altijd de balans tussen de vraagprijs en de toegevoegde waarde van het aangeboden item voor de kwaliteit van mijn verzameling.

Concreet wil ik mijn cameracollectie nog graag uitbreiden met:

Type cameraEigenschappen
Venaret met flitsschoenzwart met zilver front
Venaret met flitsschoenzwart met bruin front
Vena Sportboxmintgroen met zilver front
Rewo Louisemet rood, groen en blauw front
Hoca Junior Camerain diverse kleuren geproduceerd

Ook dit zoek ik

Daarnaast ben ik nog op zoek naar informatie over enkele specifieke camera’s:

Meer informatie hierover met foto’s van de betreffende camera’s staat op de pagina camera’s met een verhaal.

Mocht u mij blij kunnen maken met één of meer van bovenstaande camera’s of heeft u informatie over één van deze 3 fototoestellen, neem dan contact met mij op via het contactformulier.


Voor mijn stereoscopen ben ik op dit moment niet gericht op zoek naar uitbreiding van mijn collectie. Wel ben ik op zoek naar informatie over 2 stereokijkers/vergrootglazen. Wie kan mij helpen? Graag reageren via het contactformulier.

Wie heeft informatie over fabrikant, land van herkomst, jaartal?

Wie heeft informatie over fabrikant, land van herkomst, jaartal?

Bekijk hier mijn meest recente aanwinsten

Bekijk hier mijn meest recente aanwinsten